Tjänster

Taxi till och från flygplatsen – Sturup/Kastrup

Det spelar ingen roll om du ska ut på äventyr, om du reser i tjänsten eller om du snart ska få träffa en nära vän eller familjemedlem. När du vill ta dig till eller från flygplatsen gör du det tryggt och enkelt med oss och vi har fasta priser på nästan alla resor. Vi kör dig till och från flygplatsen – tryggt och bekvämt! Förbeställ taxin – så möter vi dig med namnskylt i ankomsthallen!

Storbil och Minibuss

Ibland reser du med ett större sällskap och ni vill självklart resa tillsammans. För mindre sällskap på fem till åtta personer har vi storbilar och för större sällskap på upp till 25 personer har vi minibussar tillgängliga.

Limousin

Vi hälsar dig varmt välkommen till en minnesvärd och exklusiv resa med vår svarta Limousin med plats för upp till 8 passagerare. Limousinen är perfekt för t.ex. bröllop, svensexor, födelsedagar, studentfester, kundevenemang och högtider. När ni bokar limousinen hos oss har ni en mängd valmöjligheter. Vi anpassar oss för kundens behov och önskemål vilket gör att vi erbjuder en förstklassig och skräddarsydd limousinupplevelse utöver det vanliga!